The Challenged Foodie
A gourmet cook book for the kitchen novice
de Catherine de Zágon
Este es el precio que tus clientes ven. Editar lista de precios
Este libro está disponible para comprarlo en Amazon
Acerca del libro
The easiest cookbook you will own will also be one of the most delicious. Simple to use, the book teaches you how to cook and present food like a pro. Tried and tested recipes by chef Catherine de Zágon, the book focuses on organic, locally sourced ingredients without compromising flavor and presentation. A must have.
Características y detalles
- Categoría principal: Cocina
-
Características: Vertical estándar, 20×25 cm
N.º de páginas: 160 -
ISBN
- Tapa dura, sobrecubierta: 9781320107235
- Tapa blanda: 9781320107228
- Fecha de publicación: sep. 19, 2012
- Idioma English
- Palabras clave Catherine de Zagon, cooking, gourmet, Italian, Moroccan, Louy, soups, vegetarian, organic
Ver más
Acerca del creador
Catherine Szentkereszty de Zagon - Louy
New York, Italy, Belgium
Visit my food blog http://caterinacucina.wordpress.com